miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăSmartphoneOPPOOPPO A72, A31 și A12 – telefoanele verii pentru pasionații de divertisment...

OPPO A72, A31 și A12 – telefoanele verii pentru pasionații de divertisment online

OPPO, cel mai nou brand de smartphone-uri prezent și în România, anunță lansarea pe plan local a noi modele din seria A, printre care se numără smartphone-urile A72, A31 și A12.

Destinate unui public tânăr, pasionat de divertisment online, modelele sunt deja disponibile în magazinele fizice și online ale principalilor retaileri locali de electronice, precum și în ofertele operatorilor de telefonie mobilă.

 

OPPO A72

Smartphone-ul OPPO A72 are un design rafinat, dar și funcții hardware și software puternice care îl fac capabil să se adapteze oricărui scenariu de utilizare. 

Având o capacitate de 4GB RAM , 128 GB spațiu de stocare și o baterie de 5000 mAh, randamentul smartphone-ului este îmbunătățit vizibil. Prin ecranul de 1080P Neo-Display și camera AI Quad Camera de 48MP, OPPO A72 reprezintă un smartphone care reunește tehnologii actuale și dinamice cu un design rafinat, oferind o experiență ieșită din comun utilizatorilor.

OPPO A72 este echipat cu procesorul Qualcomm 665 și dispune de sistemul Hyper Boost pentru optimizarea funcționării aplicațiilor, astfel că perfomanța telefonului este îmbunătățită.  Aceasta este suținută și de bateria puternică care dispune de tehnologia Flash Charge 18W având o autonomie a bateriei ridicată, iar sistemul de reverse charge permite încărcarea telefonului unui prieten. 

OPPO A31

OPPO A31 are un ecran de 6,5 inci care oferă o experiență vizuală clară și foarte plăcută. Camera triplă AI (cu lentilă macro) permite realizarea unor portrete extrem de reușite în orice mediu. Deși dispozitivul dispune de un spațiu de stocare între 64 și 128 GB, prin cele trei sloturi de card disponibile, acesta poate ajunge chiar la 256 GB. 

OPPO A31 dispune de o baterie de 4230 mAh, care oferă o autonomie de până la 14 ore pentru vizionarea online a clipurilor în format HD, până la 7 ore de jocuri online sau până la 11 ore de redare audio*. 

OPPO A12

OPPO A12 oferă utilizatorilor setări obișnuite cum ar fi cititorul de amprentă plasat pe spatele telefonului, procesor Octa-Core și cameră duală AI însă calitatea acestor funcții fac din acest model o adevărată opțiune pentru utilizatorii de telefoane entry-level.

Sistemul de operare proprietar, ColorOS 6.1 permite îmbunătățirea vieții digitale ale utilizatorilor având un Smart Assistant care reunește toate aplicațiile deschise pentru a facilita accesarea informațiilor din home screen. De asemenea, Smart Sidebar este un „portal magic” dispus pe marginea telefonului prin care se permite trecerea rapidă dintre aplicații.

În ceea ce privește sunetul, OPPO A12 se asigură că utilizatorii exeriementează cu adevărat toate notele prin sistemul Smart Sound Effects Dirac, un mod de optimizare al sunetului care trece automat la cele mai potrivite setări audio recunoscând dacă este vorba de jocuri, audio sau video.

 

*în funcție de condițiile de utilizare, OPPO A31 suportă 14 ore de transmisie video online, 7 ore de jocuri online și 111 de ore de redare pentru muzică stocată local.

Testarea duratei streamingului video online a fost efectuată cu o încărcare a bateriei de 100% și folosind o conexiune de date mobile 4G, volumul audio al telefonului fiind ajustat la 72 db, luminozitatea telefonului ajustată la 135lx și în timp ce transmitea un videoclip de1080P.  Timpul real de redare poate varia în condiții diferite.

Testarea duratei jocurilor online a fost efectuată cu un nivel al bateriei 100% și folosind o conexiune de date mobile 4G, cu volumul audio al telefonului ajustat la 72 db, luminozitatea telefonului ajustată la 135lx și în timp ce rulează Arena of Valor. Timpul real de utilizare poate varia în condiții diferite.

 

Testarea locală a duratei muzicii a fost efectuată cu o încărcare de 100% a bateriei, în modul avion și folosind căști cu fir, cu volumul ajustat la setarea maximă. Timpul real de redare poate varia în condiții diferite.

ALTE TITLURI
- RECOMANDAM -spot_img

ULTIMELE TITLURI