Servicii Funerare Husi si imprejurimi non-stop 24/7 - Suna acum: 0765 865 191

În clipe de mare tristețe, firma noastră vă stă alături pentru a vă ajuta cu toate demersurile necesare. Vă oferim cu seriozitate servicii funerare de calitate, totul pentru a vă putea exprima cât mai respectuos compasiunea și dragostea față de persoana pierdută!

Ne găsiți în Huși, pe str. Ștefan cel Mare, nr. 81, lângă magazinul Iris, sau la telefon: 0765 865 191

Suntem prima firmă din Huși, autorizată în conformitate cu legile funerare (legea 92, 102 și HG 741/2016)

Sicrie și cruci

Alegerea unui sicriu adecvat vă poate pune în fața unei situații dificile dacă nu țineți cont de câteva criterii clare în alegerea sicriului. Firma noastra vă pune la dispoziție o gamă variată de sicrie pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Gamă diversificată de sicrie complet echipate din lemn, sociale, economice sau de lux. 

Accesorii funerare

Comercializăm toată gama accesorii funerare necesare unei înmormântări sau pomeniri:

Lumânări, candele, icoane, batiste, prosoape, îmbrăcăminte decedați, doliu (bandă și ușă), tămâie, cărbuni, etc.

De asemenea avem pe stoc și la comandă coroane funerare, jerbe și aranjamente din flori artificiale sau naturale.

 

Monumente Funerare

Confectionam orice model de cruci funerare din marmură granit sau mozaic.

Efectuăm monumente funerare din marmură, granit sau mozaic.

De asemenea, puteți apela la noi și pentru cripte și cavouri.

 

Sală Pregătire Decedați și Frigider Mortuar

Legea funerară din România (102/2014 si H.G. 741/2016) nu mai permite ca decedatul să fie ținut la domiciliu mai mult de 2 ore de la deces și prevede ca îmbălsămarea să fie efectuată în săli special amenajate.

Persoana decedată este preluata de la domiciliu și transportată la sala de pragătire, unde se efectuează procedurile de îmbălsămare, tanatopraxie și toaletare.

Eliberăm certificatul de îmbălsămare care este obligatoriu pentru depunerea trupului neînsuflețit la capelă sau în spații publice ori pentru transportarea acestuia în altă localitate.

Catering – Mese de pomenire

În clipe de mare tristețe, firma noastră vă stă alături pentru a vă ajuta cu toate demersurile necesare. Vă oferim organizari de pomeni și parastase pentru a va putea exprima cât mai respectuos compasiunea și dragostea față de persoana pierdută.

 

Transport Funerar Autorizat

Serviciul de transport funerar poate avea mai multe utilități: transportul sicriului la domiciliu sau spital, transportul persoanei decedate la biserică sau capelă, transportul funerar la cimitir.

Transportul funerar poate fi efectuat numai de catre persoane sau firme autorizate. Serviciile de transport funerar asigurate de firma noastra sunt disponibile atât în Huși, cât și în localitățile limitrofe.

Repatrieri

Decesul unei persoane dragi este fără nici o urmă de îndoială o adevărată tragedie prin care, din păcate, cu toții vom trece.

Serviciul de repatriere este valabil pentru toate tarile europene și este efectuat in conditii de siguranta deplina in vehiculele noastre autorizate. 

Asigurăm sprijin în eliberarea documentației pentru ca repatrierile să se desfășoare într-un cadru legal.

Incinerări

Pachetul se adresează celor care aleg serviciile funerare de incinerare. 

Toate activitățile de pregătire, incinerare și păstrare sunt realizate de către personal calificat și specializat, în crematoriu autorizat pentru acest tip de activitate.

© 2021. Servicii Funerare Husi - CASA FUNERARĂ LUCA S.R.L.
Str. Ștefan cel Mare nr.81, Huși