miercuri, februarie 21, 2024
AcasăAnunturiTÂRG APICOL în Huși, 3-4 Februarie, EDIȚIA I – 2024

TÂRG APICOL în Huși, 3-4 Februarie, EDIȚIA I – 2024

– Data organizarii: 3 -4 FEFRUARIE, 2024
– Locatie: Parcare Kaufland, Huși
– Organizatori: Asociația Apicolă „PRISACA TEONEI” și Magazinul apicol „APIS ANDRU” Huși, județul Vaslui.

INOVARE ROMÂNEASCĂ ÎN APICULTURĂ: PREMIERĂ LA TÂRGUL APICOL DIN HUȘI – VASLUI

În perioada 3-4 februarie 2024, în parcare Kaufland din Huși, județul Vaslui, va avea loc un eveniment deosebit pentru apicultori și iubitorii de albine – Târgul Apicol Huși. Organizat de Asociația Apicolă „PRISACA TEONEI” și Magazinul Apicol „APIS ANDRU,” acest eveniment aduce în prim-plan inovația românească în apicultură.

Premiera Filmului Tehnico-Științific: „REALIZAREA UNEI TEHNOLOGII EFICIENTE DE PRODUCERE ȘI VALORIFICARE A PUIETULUI CĂPĂCIT DE TRÂNTORI, PENTRU OBȚINEREA UNEI GAME DE PRODUSE APICOLE NOI”

Sâmbătă, 3 februarie 2024, la ora 15:30, la Restaurantul Omnia de pe Str. Schit 25, va avea loc o premieră de excepție: filmul tehnico-științific realizat de Dr. Ing. Adrian Siceanu, Vicepreședinte al Societății Române de Apiterapie, Fitoterapie și Aromaterapie. Filmul, cu o durată de 1 oră și 41 de minute, explorează diverse aspecte legate de producerea și valorificarea puietului căpăcit de trântori, aducând în prim-plan o tehnică inovatoare în domeniul apiculturii.

Din cuprinsul filmului, se vor dezbate subiecte precum organizația familiilor de albine pentru obținerea puieților căpăciți de trântori, dezvoltarea postembrionară (metamorfoza) la trântori, echipamentul necesar pentru recoltarea și prelucrarea primară, precum și aspecte legate de exploatarea familiilor de albine pentru producerea de puieți de trântori.

Conferința Tehnico-Științifică și Participanții de Excepție

Pe lângă premiera filmului, conferința tehnico-științifică din 3 februarie 2024, de la ora 15:30, va include prezentări de specialitate susținute de:

  • Prof. Dr. Ovidiu CRAIU, reprezentant Bee Nutrition Science Dulcofruct
  • Mircea TRIFAN, experimentat apicultor din Republica Moldova
  • Dr. Ing. Adrian SICEANU, Vicepreședinte al Societății Române de Apiterapie, Fitoterapie și Aromaterapie

Participarea la conferință este gratuită, iar cei interesați se pot anunța pentru a asigura o bună organizare la numărul de telefon 0763 028 384.

Organizatori și Încurajarea Apiculturii Românești

Evenimentul este organizat cu sprijinul Asociației Apicole „PRISACA TEONEI” și Magazinului Apicol „APIS ANDRU,” ambele entități din Huși, județul Vaslui, ce susțin și încurajează dezvoltarea apiculturii în România.

Cu o agendă bogată, ce acoperă atât aspecte practice cât și tehnico-științifice, Târgul Apicol Huși se anunță a fi un moment de referință în domeniul apiculturii românești.

 

Vă așteptăm în număr cât mai mare! ????????????????

ALTE TITLURI
- RECOMANDAM -spot_img

ULTIMELE TITLURI