miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăCasa si GradinaCe trebuie să ştii înainte de a cumpăra un aparat de cafea

Ce trebuie să ştii înainte de a cumpăra un aparat de cafea

Dimineţile tale pot fi învăluite în aroma cafelei preferate, dacă alegi să îţi utiliezi bucătăria cu aparatul de cafea care se va potrivi cel mai bine atât cu design-ul interior, cât şi cu preferinţele tale în materie de cafea. Fie că te-ai hotărât să schimbi aparatul vechi, fie că este pentru prima dată când ai decis să te răsfeți cu un astfel de aparat, este recomandat să parcurgi întreaga ofertă pe care brand-urile celebre au pregătit-o pentru consumatorii de cafea.

Aparatul potrivit gusturilor tale

Cum nimic nu poate fi mai plăcut decât o cafea aromată servită dimineaţa, atunci când îţi cumperi un aparat de cafea este bine să ţii cont de câteva recomandări. În primul rând, trebuie să ştii foarte clar ce cafea preferi să bei, sortimentele fiind foarte variate, de la espresso şi cappucino, până la cafeaua latte sau un frape generos. De asemenea, este bine să ştii, cel puţin orientativ, câte cafele vei prepara o dată, pentru a şti dacă alegi cafetiere sau espressoare.  La fel de important este spaţiul pe care îl aloci aparatului, pentru a te ghida spre alegerea dimensiunii totale potrivite. Hotărâtoare în alegerea de aparate pentru cafea sunt şi dotările acestora cu programe prestabilite, cu opţiuni de reglare a concentraţiei cafelei, precum şi accesorizarea cu tavă de picurare detaşabilă sau cu grilă suport pentru ceşti.

Tipuri de aparate de cafea

Aparatele de cafea se împart în două categorii distincte, cafetiere şi expressoare. Astfel, în funcţie de sortimentul de cafea preferat, StudioCasa te aşteaptă cu unele dintre cele mai performante aparate, produse sub semnături celebre precum DeLonghi, Ariete sau Studio Casa. Expresoarele puse la dispoziţie, au capacitatea de a prepara două ceşti de cafea simultan, putându-ţi achiziţiona expressoare manuale, semi-automate, automate, precum şi cu cele care funcţionează cu capsule. În ceea ce priveşte dotările speciale, dacă preferi cafeaua sofisticată, poţi alege expressoare îmbunătăţite cu funcţia de spumare lapte,  cu sistem cappucino, tubless sau thermoblock. Cafetierele pot prepara şase ceşti de cafea, distingându-se prin funcţiile suplimentare, precum cele anti-picurare şi oprire automată.

Design şi culoare

Noile aparate de cafea surprind şi prin design, nu doar prin îmbunătăţirile tehnologice, astfel că atunci când îţi alegi modelul preferat, poţi opta pentru diferite abordări stilistice, de la cele vintage şi retro, până la cele clasice sau moderne. Atunci când îţi alegi aparatul de cafea, ţine cont şi de cromatică, putând crea astfel cadre echilibrate în design-ul interior al bucătăriei tale.

ALTE TITLURI
- RECOMANDAM -spot_img

ULTIMELE TITLURI