miercuri, februarie 21, 2024
AcasăCasa si GradinaConferă-i locuinței tale un aspect unic cu ajutorul țiglelor metalice

Conferă-i locuinței tale un aspect unic cu ajutorul țiglelor metalice

Scopul fundamental al unui acoperiș este acela de a acționa ca un scut împotriva factorilor externi precum ploaia, zăpada, vântul sau lumina soarelui care pot deteriora structura unei clădiri. În același timp, acoperișul asigură eficiență energetică căminului tău și poate contribui semnificativ la aspectul casei tale, conferindu-i un stil unic și un design atractiv.

Nu mai este o noutate faptul că opțiunile moderne de acoperiș metalic sunt ușoare și oferă o rezistență ridicată la impact. Acoperișurile metalice sunt uneori fabricate în role și uneori disponibile în foi rigide, cu o varietate de opțiuni de aspect disponibile. Acest material oferă cea mai bună protecție integrală împotriva condițiilor meteorologice neașteptate și a degradării. Țiglele metalice sunt fabricate în principal din oțel, aluminiu, cupru sau zinc, sunt reciclabile și înlocuibile. 

Noile stiluri de acoperiș metalic pot concura cu șindrila, sunt disponibile într-o gamă diversă de culori și stiluri și de asemenea, au o perioadă lungă de garanție. Ele pot fi instalate rapid și la costuri reduse.

Majoritatea acoperișurilor metalice sunt realizate din materiale reciclate, iar panourile de acoperiș sunt 100% reciclabile la sfârșitul duratei de viață.

Aceste acoperișuri vor arăta grozav atât pe o casă nouă, pe una renovată, pe cabana sau casa ta de vacanță! 

Iată câteva modele de acoperișuri dintre care ai putea să le alegi, pentru a oferi casei tale unicitate și stil propriu: 

 1. Țigla metalică modulară Veneția, considerată ca fiind rezultatul muncii dedicate celui mai bun acoperiș modular din Europa;
 2. Țigla metalică modulară Como, un produs excelent și modern, care schimbă complet modalitatea de abordare a esteticii acoperișurilor;
 3. Țigla metalică modulară Murano, modernă, perfectă pentru acoperișul clădirilor îndrăznețe;
 4. Țigla metalică modulară Bella Sara, cu aspect atemporal și calitate înaltă a execuției;
 5. Țigla metalică modulară Rialto, cu aspect elegant și tehnologie ultramodernă;
 6. Țigla metalică modulară Ferrara, potrivită pentru cei care îndrăznesc să trăiască liber. 

Toate aceste tipuri de învelitori se bucură de caracteristici unice, precum: 

 • Plierea marginii inferioare a colii,  pentru a asigura o mai bună scurgere a apei pe suprafața acoperișului și  a preveni astfel, acumularea de umiditate;
 • Suprapunerea realizată de-a lungul nervurilor  care face ca îmbinările transversale de pe acoperiș să fie invizibile, iar tabla întărită suplimentar;
 • Existența găurilor pre-perforate și a  cupelor de montare, care conferă ușurință la instalare;
 • Avantajul incontestabil al accesoriilor dedicate, care evidențiază și se asortează cu nervurile țiglelor metalice;
 • Ușurința la montare datorită greutății relativ mici și a dimensiunilor reduse ale colilor de țiglă;
 • Gamă variată de culori disponibile în care vei găsi aceste modele: Negru X-MATT, Vișiniu X-MATT, Grafit X-MATT, Cărămiziu X-MATT, Maro X-MATT.
 • Așadar, dacă vrei ca locuința ta să se bucure de un impact vizual de durată, dacă îți dorești ca estetica și rezistența să se combine într-un tot unitar, alege un stil de acoperiș potrivit!
ALTE TITLURI
- RECOMANDAM -spot_img

ULTIMELE TITLURI