miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăSmartphoneOPPOOPPO aduce revoluția audio wireless mai aproape prin lansarea căștilor inteligente OPPO...

OPPO aduce revoluția audio wireless mai aproape prin lansarea căștilor inteligente OPPO Enco W31 și OPPO Enco Free

OPPO, lider global pe segmentul dispozitivelor inteligente, a prezentat cele mai noi modele de căști inteligente, OPPO Enco W31 și OPPO Enco Free. Noile dispozitive susțin misiunea companiei de a oferi utilizatorilor un întreg ecosistem de produse inteligente care să revoluționeze experiențele trăite de aceștia.

 

OPPO Enco Free: perechea perfectă a smartphone-ului tău

 

Căștile OPPO Enco Free încorporează diverse funcții care le fac foarte ușor de utilizat în multiple scenarii. Au o durată de redare de până la 25 de ore, sunt rezistente la apă, având certificarea IPX4, și se pot conecta automat cu un smartphone imediat ce cutia de încărcare a fost deschisă. Mai mult, pentru a răspunde preferințelor utilizatorilor legate de stabilitate și confort, căștile au două tipuri de capete – semi-in ear și in-ear.

 

Căștile OPPO Enco Free au un sistem de conexiune Bluetooth binaural cu latență scăzută, care transmite sunetul simultan către ambele urechi. Această caracteristică vine ca o soluție utilă pentru problemele de sincronizare ale sunetului des întâlnite de utilizatori, mai ales când vine vorba de gaming pe telefon.

 

OPPO și-a propus ca, prin căștile sale wireless inteligente, calitatea sunetului transmis să fie una înaltă. Tocmai de aceea, OPPO Enco Free utilizează standardul AAC (Advanced Audio Coding) sunt primele difuzoare ultra-dinamice din industrie și au sistem de poziționare FPC (flexible printed circuit). De asemenea, pentru a avea un bas intens și în cazul volumului ridicat, este folosită o diafragmă tristratificată dintr-un aliaj de magneziu-titan și un circuit magnetic dual.

 

Pentru a îmbunătăți claritatea sunetului în timpul apelurilor, căștile OPPO Enco Free utilizează un algoritm AI de neutralizare a sunetului și microfon dual  cu tehnologie beamforming. Pe parcursul apelului, se face o analiză a spectrului de intensitate a sunetului pentru a înlătura zgomotele nedorite și a transmite doar vocea utilizatorului.

O altă funcție, care face ca OPPO Enco Free să fie unele dintre cele mai attractive căști wireless disponibile în momentul de față, este cea de glisare și atingere pentru a controla nivelul sunetului și a gestiona apelurile. Astfel, utilizatorii pot controla volumul sau schimba piesele prin simpla glisare în sus sau în jos pe oricare dintre căști și pot gestiona apelurile printr-o simplă atingere, iar, printr-o apăsare mai lungă, pot activa orice asistent de voce existent pe un smartphone.

 

OPPO Enco W31: căștile inteligente care „dezlănțuie” puterea muzicii

 

Căștile wireless OPPO Enco W31 reprezintă o alternativă acesibilă și integrează sistemul de conexiune Bluetooth binaurală cu latență scăzută, fiind compatibile cu majoritatea smartphone-urilor de pe piață. Mai mult, căștile EncoW31 au un design in-ear sigur, o rezistență ridicată la apă și praf ceea ce le face potrivite chiar și pentru cei mai active și dinamici utilizatori.

 

Căștile OPPO Enco W31 folosesc diafragme termoplastice compozite din poliuretani (TPU) și diafragme grafene concepute pentru a îmbunătăți răspunsul frecvenței.

Utilizatorii pot alege între două moduri audio: unul special conceput pentru muzica pop și clasică având o egalizare audio aplicată întregului interval de frecvență; și unul pentru muzica rock și EDM, care scoate în evidență frecvențele joase ale basului.

În plus, căștile sunt potrivite pentru orice activitate exterioară având un sistem de minimizare a zgomotului produs de vânt, două microfoane interne cu o sensibilitate ridicată pe ambele părți și un algoritm de noise-cancellation special conceput pentru a înlătura zgomotele de fundal în timpul apelurilor.

 

Căștile OPPO Enco Free și OPPO Enco 31completează experiența de utilizare a celor mai noi smartphone-uri OPPO ce vor fi disponibile anul acesta pe piața din România, respectiv Find X2 sau Reno 3 Pro 5G.

 

Căștile wireless OPPO Enco W31 și OPPO Enco Free vor fi disponibile în România în a doua jumătate a lunii mai.

 

Despre OPPO

OPPO este unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente smart. Încă de la lansarea primului telefon „Smiley Face”, în 2008, OPPO și-a urmărit obiectivul de a crea produse care să integreze o sinergie perfectă între elementele de estetică și tehnologie inovatoare. Astăzi, OPPO oferă clienților un portofoliu larg de dispozitive inteligente, în frunte cu seriile Find și R, sistemul de operare ColorOS precum și serviciile de rețea cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 4 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra. OPPO are peste 40.000 de angajați care își propun crearea unei vieți mai bune pentru utilizatorii din întreaga lume.

 

ALTE TITLURI
- RECOMANDAM -spot_img

ULTIMELE TITLURI