miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăEvenimente"Trofeul Familia Safir" a fost câștigat de un șahist din Vaslui

„Trofeul Familia Safir” a fost câștigat de un șahist din Vaslui

În perioada 28-30 octombrie, s-a desfășurat la Vaslui cea de-a VII-a ediție a Concursului Internațional de Șah, competiție înscrisă în calendarul oficial al Federaţiei Române de Şah, și dotat cu ”Trofeul Familia Safir”.

Evenimentul organizat de C.S. Sergentul Vaslui împreună cu Familia Safir a reunit peste 60 de jucători legitimați din România, Rep. Moldova și Malta, câștigătorii fiecărei secțiuni primind premii în bani, diplome, medalii și cupe.

La ediția din acest an, „Trofeul Familia Safir” a fost câștigat de Ștefan Prisăcaru un tânăr șahist din Vaslui, membru al clubului sportiv Sergentul și campion balcanic la juniori.

Pe locul secund la Open A, s-a clasat un alt membru al C.S. Sergentul, Aurelian Ciobanu, iar Eugeniu Sochircă din Republica Moldova a ocupat locul al III-lea.

La Open B, primul loc a fost ocupat de Iustin Mihai, de la CS Sergentul Vaslui, urmat de Maria Anistoroaei, de la CS Gambitul Damei Iași, și de Alexandru-Gabriel Rotaru, de la ACS Gambit Huși.

Câștigătorul competiției la veterani a fost bârlădeanul Tiberiu-Cezar Crăescu, de la CS șah „Gheorghe Neștianu”, iar la fete s-a impus Diana Rusu, de la CS Sergentul Vaslui.

La celelalte secțiuni, s-au impus: Sebastian-Bogdan Moldoveanu, de la ACS Gambit Huși, la juniori, Neculai Ciungaru, de la Bicazul Bicar, la Elo 1200, Alexandru Chiriac, de la ACS Gambit Huși, la Elo 1400, Vasile Rusu, de la CS Micul Șahist Iași, la Elo 1600 și Gheorghe Bratu, de la CSM Craiova, la Elo 1800.

ALTE TITLURI
- RECOMANDAM -spot_img

ULTIMELE TITLURI