miercuri, iulie 24, 2024
AcasăEvenimenteTarg de adoptii pentru cainii fara stapan in Vaslui

Targ de adoptii pentru cainii fara stapan in Vaslui

TÂRG DE ADOPȚII PENTRU CÂINII FARA STĂPÂN
in data de 29.10.2022, intre orele 09.00 – 16.00, Primăria Municipiului Vaslui si S.C. GOSCOM VASLUI S.A., operatorul autorizat al Serviciului public specializat pentru gestionarea câinilor färã stãpân, organizeazã PRIMUL TÂRG DE ADOPȚII PENTRU CAINII CAZAȚI ÎN ADÃPOSTUL PUBLIC AL MUNICIPIULUI.
În parcarea din fata Sălii Polivalente (situate în strada Decebal), iubitorii de animale interesați să adopte sunt asteptați cu buletinul de identitate/carte de identitate și copie dupã actul de proprietate al locuinței/terenului pentru a demonstra cã dețin spațiul necesar creșterii animalelor adoptate.
Pentru locuințele situate în condominii, dacă doriți să adoptați simultan 2 (doi) câini, este necesar și acceptul scris al vecinilor și/sau asociațiilor de proprietari.
Câinii propusi pentru adopție sunt sociabili, prietenoși, sterilizați, vaccinați, deparazitați intern și extern, identificați prin individualizare cu crotalie. Câinii adoptați vor fi identificați prin individualizare cu microcipare subcutanată, vor primi carnete de sănătate și vor fi înscriși în Registrul Național al câinilor cu stapân. Tote manoperele mai sus enumerate, necesare adoptiei, sunt GRATUITE.

Vă invităm, așadar, pe toți iubitorii de animale să găsiți o familie grijulie cât mai multor câini far stăpân din adapostul public al municipiului!

ALTE TITLURI
- RECOMANDAM -spot_img

ULTIMELE TITLURI