miercuri, februarie 21, 2024
AcasăEvenimenteVasluiul pedalează pentru o Europă verde în care pulsează o inimă sănătoasă!

Vasluiul pedalează pentru o Europă verde în care pulsează o inimă sănătoasă!

Sâmbătă, 1 octombrie, împreună cu partenerii: Clubul Lions Vaslui, Crucea Roșie Vaslui, Primăria Municipiului Vaslui și Agenția pentru Protecția Mediului Vasluivă invităm să pedalați pentru inima voastră!

Evenimentul este organizat pentru a marca Ziua Mondială a Inimii, sărbătorită anual pe data de 29 septembrie, dar și în contextul în care, pe plan european, luna septembrie este dedicată evenimentelor care promovează sportul și protejarea mediului înconjurător, prin Săptămâna Europeană a Mobilității, 16-22 septembrie și Săptămâna Europeană a Sportului 23-30 septembrie.

Astfel, cei dornici să facă mișcare în aer liber și să promoveze nu doar un stil de viață sănătos, ci și utilizarea mijloacelor de transport prietenoase cu mediul înconjurător, sunt așteptați începând de la ora 10, în Piața Civică Vaslui.

Traseul turului va cuprinde: Piața Civică Vaslui – Aurocor – sens giratoriu Vecchia Roma – Aurocor – Piața Civică Vaslui.

La punctul de plecare vom fi prezenți cu un stand informativ, pentru a sta de vorbă cu cetățenii despre politicile UE în materie de sănătate și mediu.

Vă așteptăm!

ALTE TITLURI
- RECOMANDAM -spot_img

ULTIMELE TITLURI